dimarts, 15 de maig del 2007

JUANRA BENVINGUT A LA LLIBERTATDesprés de 5 anys, en Juan Ramón Rodriguez, “Juanra”, ha sortit de la presó i torna a estar en llibertat.

El canant del grup de Hardcore KOP va ser detingut l'any 2000 a Holanda, concretament a Amsterdam, sota l'acusació de col·laborar amb el “comando Barcelona” d'ETA. Després d'un temps a Holanda, va ser extraditat a l'estat espanyol, per a ser condemnat per l'Audiencia Nacional a cinc anys de presó, que fins el dia d'ahir a complert íntegrament.
Ahir es van celebrar concentracions a varies viles i ciutats dels Països Catalans per brindar amb cava la posada en llibertat d'en Juanra i per recordar que encara hi han presos politics segrestats per la “justícia” de l'estat Espanyol.

Cal recordar diferents casos de presos politics, encara empresonats pel sistema judicial, com el d'en Diego i la Laura, que la setmana pasada van ser traslladats a la presó de Can Brians, traslladats sense el seu consentiment, i sobretot en el cas de la Laura, que està embarassada en males condicions. A més en Diego es troba en aïllament en un modul especial, el mateix en que Zigor va estar quan va ser traslladat a Catalunya per a ser jutjat. A més a més, en Zigor Larredonda, quan va ser traslladat a Can Brians, l'any 2005, va ser assetjat, vexat i provocat per part dels funcionaris encarrehgats del mateix modul d'aïllament on hi ha ara en Diego. A més, tampoc hem d'oblidar ni la Lola, ni la Marina ni tants altres presos politics segrestats per l'imperialisme ja no només espanyol, sinò mundial!

Celebrem doncs la llibertat del nostre company Juanra, però no deixem d'insistir i de lluitar per la llibertat dels nostres presos i la llibertat dels nostres pobles!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Salvació
He anat a Barcelona durant una setmana no hi ha molt de temps i he vist una concentració per a l'alliberament de juanra sobre una plaça té costat de la plaza del sòl. I no sabia el que era llavors de tornada a França he buscat sobre internet i m'he trobat amb el teu blog.
té més tard