dimecres, 30 de maig del 2007

IV Festa per la Independència
IV Festa per la Independència
Sabadell (Vallès Occidental)

- Dijous 31 de maig:
20:00h - Teatre amb la companyia ‘A Duet’ a Can Balsac.


- Divendres 1 de juny:
19:30h - Xerrada ‘Dona, immigració i precarietat’ al Casal Pere Quart.
21:30h - Concert de MIQUEL GIL i FELIU VENTURA al Pavelló ‘OAR de Gràcia’ c/ Bocaccio S/N. (*preu:10€ anticipades/12€ a guixeta) Entrades anticipades: Barcelona: Terra d'Escudella, La Barraqueta, Brindem brindola, Cooperativa Itaca // Capellades: Jaç Roig // Vilafranca: Ateneu Popular X, A.C. La Fornal // Sabadell: Teteria l'Atzavara, Ateneu Popular Mika Etxebéhère // Sant Cugat del Vallès: Casal Popular La Guitza // Terrassa: A.C. La Gallineta //Sant Feliu de Llobregat: La Teteria // Molins de Rei: La Bodegueta, Ateneu Mulei // València: Centre Social-Bar "Terra" // Carcaixent: Ateneu la Forca // Castelló: Casal Popular de Castelló // Beniarrés: Ateneu Popular Arrels // Girona: Partisano // Celrà: Centre cívic La Fàbrica-


- Dissabte 2 de juny:
10:30h - Taula rodona: ‘Formes d’organització davant la precarietat’ al Casal Pere Quart.
12:00h - Xerrada internacionalista amb Heinz Dieterich i Joseba Alvarez (Batasuna) al Casal Pere Quart. A partir del Migdia: fira d’entitats, espectacles de cultura popular i concert amb ‘Filibusters’ al passeig de la Pl. Major.
14:00h - Fideuà Popular al passeig de la Pl. Major.
17:00h - Xerrada: ‘Experiències per a fer front a l’especulació’ amb Juan M. Sanchez Gordillo (Batlle de Marinaleda i Coordinador N. de la CUT), Manuel Delgado (Antropòleg) i Josep Chiner (Endavant) al Casal Pere Quart.
19:30h - Manifestació per l’AUTODETERMINACIÓ al passeig de la Pl. Major.
20:30h - Acte polític d’Endavant, Maulets i CAJEI, al Passeig de la Pl. Major
22:30h - Concert amb PIRAT'S SOUND SISTEMA, ANSWER i RED BANNER a la Bassa de Sant Oleguer (camí de Can Quadres) (5€ a guixeta)


- Diumenge 3 de juny:
11:30h - Xerrada ‘Coordinació en la defensa del territori als Països Catalans’ al Casal Pere Quart. Durant tot el matí jocs reciclats i fira d’entitats al passeig de la Pl. Major.
14:00h - Paella Popular i tot seguit concert amb ‘Cesk Freixes’ al passeig de la Pl. Major.
17:30h - Presentació del nou projecte de Casal Independentista de Sabadell.
Més informació:
www.endavant.org