dimarts, 5 de juny del 2007

G-8: Cal fer veure al món que aquí també hi ha resistències



Demà passat els caps d'estat de les més poderoses potències econòmiques i militars estaran presents a Heiligendamm (nord d'Alemanya). Des de la CAJEI volem donar el nostre calor i suport a tots els i les joves que aquests dies estan partint dels Països Catalans per unir-se a les manifestacions i convocatòries internacionals contra la celebració d'aquest acte de sobèrbia envers la humanitat.

Sols les elits polítiques i econòmiques d'aquests estats decideixen el futur de gran part de la humanitat. Sense cap mena de vergonya fan públic l'acte d'oficialització de les decisions que estan sumint al món en la fam, l'obediència estrangera i la divisió social.

Estats com els EUA, Alemanya o Japó són alguns dels principals promotors de les polítiques més devastadores en l'àmbit internacional, i es veuran les cares amb d'altres com el Regne Unit, França i Itàlia. Amb les més recents incorporacions del Canadà i Rússia, aquests vuit estats estan fortificant l'estructura militar i econòmica del capitalisme globalitzat.

Des de la CAJEI volem mostrar la nostra satisfacció per l'èxit de les manifestacions que s'han celebrat en els darrers dies. Els enfrontaments entre les forces de l'ordre i els manifestants evidencien que les lluites i resistències contra el capitalisme també tenen els seus ciments als estats d'occident més privilegiats. I és que cal fer visible a ulls del món que al nostre continent hi ha milers de joves organitzats per construir alternatives a l'actual model d'espoli i explotació.

Finalment, des de la CAJEI donem tot el nostre suport i calor als i les joves que aquests dies estan partint dels Països catalans per unir-se a les manifestacions i convocatòries internacionals contra la celebració d'aquest acte de sobèrbia envers la humanitat.

CAJEI
Països Catalans, 5 de juny de 2007